Leverandører

Mean Well

Mean Well er en Taiwan baseret virksomhed grundlagt i 1982 og i 2021 den 4 største producent i verden af strømforsyninger med DC-udgang. I modsætning til nummer 1-3 som hovedsalig producerer kundespecifikke strømforsyninger, er Mean Wells produkter 99% standard strømforsyninger.

Mean Wells standard produkter har I forhold til mange konkurrenter flere varianter end blot standard 12V, 24 og 48V. Hos Mean Well er standard i mange tilfælde 10 varianter eller mere fra 3,3V til 54V. Dette har været medvirken til Mean Wells succes.

Mean Wells produkter er standard produkter af høj kvalitet, med god dokumentation, kort leveringstid* samt til en konkurrence dygtig pris. *Før Coronakrisen med en leveringstid fra ordre til klar fra fabrik på 4 uger, uanset antal.

Mean Well har 2800 ansatte og fabrikker i Taiwan, Kina og Indien og omsatte i 2021 for 1351 mill. USD.

Link til Mean Well

EagleRise

EagleRise Electric & Electronics er grundlagt i 1990 og er en større koncern med fokus på effektelektronik. Gennem de sidste 20 år har de opbygget en division med et stort produktudvalg af LED drivere. EagleRise er relativ ny på det europæiske marked og Power 88 er den første distributør i Norden. Deres produkter er af høj kvalitet, hvorfor der også gives op til 5 års garanti.
EagleRise har 3 fabrikker i Kina med et samlet areal på 45000m2 og omkring 1600 ansatte.

Link til EagleRise

Andre leverandører

Power 88’s personale har arbejdet med strømforsyninger i  mere end 40 år og et stort netværk i branchen. Vi har derfor adgang til andre strømforsynings producenter hvor vi kan købe direkte fra fabrik, såfremt de har produkter der er optimale for et specifikt projekt. Dette omhandler produkter som adapter, Leddriver samt industrielle strømforsyninger generelt.

Kontakt os når der er et projekt, så finder vi den rigtige løsning.